(24-09-2016 14:16)Cox. писал(а): Кондеры кондерам рознь. и то что делалось для топов японских 40 лет назад. Порой имеет такое качество... что современному среднему уровню только снилось. Потому и емкость у них не падает и т.д. Нет конечно современные топовые кондеры тоже шикарны но цена не в пример.
Многих топовых усилителей тех времен.. не коснулся ветер времени. Иногда даже предтоповых. Но их довольно редко продают.
Я вибачаюсь, но що я тільки що прочитав ?
Відкриваю Вам сикрет постройки усів 70х років ; скрізь стоять однакові конденсатори, однакови перемиккаачі, однакові резистори\підстоєчники .. і т д (в топ могли вліпити тільки потонцеометри альпс на вч\нч та рг)!.. От і все В ті роки нічого було перебирати, все вироблялося під жорстким контролем.. Відкрийте марантз 1060 та 1300 і там будуть однакові літи стояти (хіпон та нічікон ну і елна) Деякі люксмани та акуфейс брати до уваги не будемо
Вся ця байка про топові літи почала розвиватися десь в 90х роках. Про те що робиться щас, я навіть не хочу й писати. Щас Нічікон та Елна получається фіговенькі конденсатори Звичайно, коли на ринку є літ за 50$ та літ за 5$.. Так і получається