А РАЗМЕР таки имеет значение.
Автор Сообщение
quadrokot Не на форуме
Старый Кукадос

RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 27-10-2016 13:40
Хлопці, Ви коли-небудь тренувались? Чому кожного разу бажаєш бистріше пробігти, більше підняти, довше триматися? Навіть чемпіон Світу не буде відпочивати, бо він кращий. Він буде ставити вищу планку, докладати більших зусиль. Це стосується усіх відтінків життя.
Як казав Майк Тайсон:коли у четвертій ранку я вже на пробіжці, всі інщі сплять і в мене з"являється перевага.
Більше чотирьох років однотактний підсилювач на прямонакальних тріодах Гу-48 працює в мене. Він зазнав кардинальних змін: від переробки нижньої кришки до схеми самого підсилювача.
Хочу зауважити, що жоден, хто "відверто радів" за мій вибір, та давав "корисні поради" у моїй темі, або затроленій про монстра на Гу-48, не влучив із рекомендаціями.
Мені дуже пощастило бути особисто знайомим із Юрою (Sound-YP),Вадімом Піхурцем, Володимиром Бандурою, Володимиром Делеверовим, Сергієм Свириденко, Міхайлом Бойко, Віталієм Спірідоновичем - всі вони у значній мірі вплинули на доведення підсилювача і всієї системи до мого звуку. Love0030

Вивчаю ноти.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Тибетский Ламер , Andrey-1973 , aqvadim , oleg2566 , doom , georgeohm , Sound-YP , Kaminskiy , Boostaddict , FiLiN , t.800

Сообщения в этой теме
RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. - quadrokot - 27-10-2016 13:40

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 5 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS