Питання по мережевому відтворенню звуку
Автор Сообщение
Doll Не на форуме
Ветеран

RE: Питання по мережевому відтворенню звуку / 12-01-2017 15:49
(12-01-2017 15:32)AntonZP писал(а):  не вижу смысла конвертировать малиной (кстати какой? одно или четырех ядерной? )
т.к. сильно у величивается нагрузка на сеты, а там это узкое место и сильно увеличивается нагрузка на проц.

как бы надо понимать, что средняя нагрузка на проц не должна выходить за 25...30%, иначе на пиковой нагрузке начнутся потери.

ну и опять таки, МПД все умеет, если уметь его настроить.

и последнее, ИМХО не сильно перевариваю штучки-дрючки с гуями, за ерзаньем мышкой и большим экраном - музыка теряется, зрительный центр берёт верх Cry
Так я саме і хочу позбавитись екрану! Зараз я налаштував на компі плагін для фубара, він працює чудово - прямо з плеєра я спокійно підмикаюсь до нього, як до UPnP сервера. Можу лазити (за допомогою рідного пульту) по директоріях з музикою (бібліотека організована саме по файловій структурі). Якщо заходжу в папку де лежить, наприклад, ISO файл, то плеєр одразу бачить вже конвертовані треки. Або так само можу відправити з компу через фубар на плеєр що-завгодно за допомогою BubbleUPnP.

Але мене не влаштовує, що все це йде через комп, який має бути для цього увімкнений. Тому я і хочу функціонал (і музичні файли) перенести с компу на малину.

П.С. 4 ядра. B2, здається, чи який він там був. Але можу купити більш новий, якщо проблема в потужності заліза. Я просто поки софту не знайшов, який робив би те, що я хочу. МПД гляну сьогодні - що воно таке.

До речі, мене ще весь час цікавить питання. Може підкажете за одно. Як взагалі відбувається даунсемплінг? Там же теж від якості софту, мабуть змінюється якість того, що він надаунсепліт? Чи будь-який даунсемплер все, що робить - це викидає зайві біти, а dac вже потім робить "антіалісінг"? Наскількі взагалі складні алгоритми даун/ап/спемплінга? Чи залежить від софту кінцевий результат?
(Отредактировал 12-01-2017 в 15:52 Doll.)
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Питання по мережевому відтворенню звуку - Doll - 12-01-2017 15:49

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS