Свого часу видалив тему із своєю, так як постійно мінялись компоненти, вподобання та бачення. Була неоприділеність та й компоненти були досить сирими.
З підсилювачем оприділявся між Optonica SM-3636 та Micromega A-120. Француз став основним в системі, японець відправився в додаткову систему.
Обидва апарати отримали нові кабелі живлення.
Micromega отримала Supra Lorad.
Optonica отримала ÖLFLEX Classic.
Конектори - клони Oyaide.
З акустикою було важко.
В наявності 3 пари і кожна цікава по своєму. ELAC FS207 Anniversary Edition
Детальна, швидка, аналітична пара. Чудово відіграє усі жанри, але з часом виявилась занадто стерильною для мене. Чути все... Дуже реагує на зміну компонентів. З Оптонікою заграла жахливо. Мікромега контролювала її з легкістю.
Усі хвалять її детальний JET твітер, але саме це компонент відштохнув від неї. +універсальна
+детальна
+масштабна
+швидкий бас
-надмірна аналітичність ELAC BS53
Ця пара використовувалась як акустика для фонової музики в кухні.
На відміну від 207 мені більше подобалось як вона грала з Оптонікою, а не французом.
За свою вартість вона просто дуже крута.
З мінусів: рідні перемички одразу можна викидати. Поставив нові з Supra Ply і склалось враження, що вона була зв'язана і після заміни їй порвали мотузку та відпустили.
Починає грати лише із середньої гучності. +чудове співвідношення ціна-якість
+універсальна
-погані рідні перемички
-грає лише з середньої гучності DIY Realistic Americana 12" в корпусах Altec 614
Одразу скажу, що цю акустику було зроблено для продажу.
Триксіали реставрувались нашим форумчанином та моїм товаришем Юрою. Багато хто вже знає його таланти.
Отож по акустиці... З самого початку зачепила її масштабність та соковитість звучання. Але чогось не хватало. Було відчуття, що вона зажата. Юра казав: "Зачекай, нехай підвіси після пропитки прийдуть в порядок."
Через деякий час я поїхав відпочивати і залишив на повторі на середній гучності працюючу акустику на тиждень часу.
Після приїзду я був, м'яко кажучи, в шоці як змінилось звучання.
Об'єм, м'якість, соковитість, детальність... Від того часу я кожного дня слухаю по кілька годин в день. І саме її без вагань я вирішив залишити в себе в системі та зняти з продажі.
Тепер в планах її апгрейд та вдосконалення. Про що буду писати по мірі робіт. +масштабність
+соковитість
+детальність звучання
+можна слухати годинами без втоми
-потребувала тривалого прогріву для розкриття потенціалу
Про CD та Vinyl ONKYO Integra DX-6850
Передтопова модель свого часу. Апгрейднув кабель живлена на ÖLFLEX. Чудовий приріст за невеліку вартість. На даний момент плануюю заміну апарту на щось сучасне та вищого класу. Vinyl ONKYO CP-1116A
Придбав лише через ідеальний стан. Слухаю рідко.
Апарат має шарм, але до інших дорожчих модельок звичайно не дотягує.
В системі планую залишити лише CD.
Кабелі:
- акустика Supry Ply 3.4S та OEHLBACH 1085 Rattle Snake 3
- міжблок QED Reference Audio
- силовий Supra LORAD 3X2.5 BLUE (Micromega A-120)
- силовий ÖLFLEX® CLASSIC 115 CY Cable (Optonica SM-3636 та ONKYO Integra DX-6850)
- конектори клони Oyaide C-037+P-037E