|
|
Криптовалюта. Роздуми на тему...
|
| Автор |
Сообщение |
bass_treble
Ветеран

|
RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... / 14-07-2017 20:17
Трохи про ситуацію на ринку криптовалют. З моменту написання мого останнього повідомлення минуло всього декілька діб. За цей період загальна капіталізація всіх криптовалют зменшилась майже на 22 мільярди доларів. Сам біткоін впав нижче 2200 у.о. Ситуація була прогнозованою. Падіння буде спостерігатися і надалі з ряду причин, але є один факт, котрий дивує мене найбільше. Пул, до якого підключено всі мої асіки сьогодні побив всі рекорди. Кількість активних воркерів сьогодні о 19.00 перевищила 23000, а загальна обчислювальна потужність пулу досягла 300.6 Ph/s. Простими словами це означає наступне. Не дивлячись на падіння біткоіна і відповідно падіння прибутку за майнинг протягом доби, кількість бажаючих майнити зростає. Крім того, сьогодні в другій половині дня зросла і складність самих обчислень. Показник складності на 8.00 ранку становив 708659466230. Показник складності станом на цю хвилину - 804525194568. Це означає, що не тільки ціна біткоіна, який падає, впливає на добовий заробіток, а ще і коефіцієнт росту складності, який сьогодні склав 0,8. Складається таке враження, що всі схаменулись і намагаються намайнити якнайбільше, щоб якнайшвидше "злити" біткоіни за максимально високою ціною. Проаналізувавши криву падіння біткоіна випливають дуже невтішні результати. До понеділку ціна біткоіна може впасти нижче 2000 у.о.
|
|
|
|
| Сообщения в этой теме |
RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... - bass_treble - 14-07-2017 20:17
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|

|