А РАЗМЕР таки имеет значение.
|
Автор |
Сообщение |
quadrokot
Старый Кукадос
|
RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 17-11-2017 22:56
На відміну від мораліста Proviszor, який ставив мені діагноз на форумі, та призначив безграмотне лікування, я кажу тільки за те, що знаю.
Скажіть, провізоре, ви особисто знайомі із паном Віктором? Точно, що ні. Чому ви робите ствердження, що до тонкощів організації його єства всупереч моїм?
Пане Вікторе, прошу розповісти, як ви позичали в мене гроші у 2012 році, яку суму, за яких умов, та як ви мене надурили?
Із приводу недоліків у звуці підсилювача на Гу-48 від пана Віктора, які вспливли із Корнскалою: недостатньо низький, компресований бас без належної енергетики; криклива середина, зверхня подача. Оззі Осборн завжди співав сонячним теплим днем, а повинен був лякати вночі. Невпевнена віолончель, рояль без основи басових струн. Маленький двотакт Scott LK-72 за енергійністю лишав далеко позаду таку могутню лампу. Відверто кажучі в мене опустилися руки. Але після магічного дзвінка із Гребінок, тьфу, Жмерінки.... Та шо ж таке? "Спеціалісти" ж мовчали, або здіймали борошно анальними газами.
Тому за консультацій Вадима Піхурця та Юрія "Тернопільського" я почав вивчати матчасть паяльника, лізти у схему та заміну деталей безкомпромісного підсилювача. Маючі гарний двигун, потрібно було приєднати до нього належну трансмісію та ходову частину. Приїзди Юрія Івановича, відправка монстра Гу-48 до Вадіма зробили свою справу, звук став мені подобатись. Віктор Юкало завжди цікавився процесом, пропонував свої послуги та навіть хотів субсідувати своїми коштами та особистою присутностю всі експерименти, але не міг знайти в собі сил та коштів
Із такого нетривіального підсилювача від пана Віктора вже мало чого лишилося, але враховуючі мізерну суму, за якої я придбав уся все було пофіг.
Хочу сказати, що без попереднього підсилювача Жмерінський хай-енд грав примітивно, як прапорщик на дні народження у Гребінках. А там, як відомо, дуже високі стандарти.
Тому я прийняв рішення робити передпідсилювач для Анни, за мотивами ідей Кулібіна-Провізора(пропонували мотати транси аскарідами) на прямонакальних тріодах із вихідними трансами. Що було зроблено Вадімом Піхурцем у співпраці із Юкало-Кулібіним, тьфу, знов помилився. Із Воробйовим-Бойко.
Тут виявився ще один плюс, вхідний каскад Ані не сопрягався із предом. Знов зміна схеми за порадою від Спірідона Великого та розробника-Вадіма Піхурця. І тут настала Нірвана намбер ван.
(Отредактировал 17-11-2017 в 23:25 quadrokot.)
Вивчаю ноти.
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. - quadrokot - 17-11-2017 22:56
|
Пользователи просматривают эту тему: 10 Гость(ей)
|
|