Апгрейд: Электролиты. Диодный мост...Делимся опытом...
Автор Сообщение
aleg55555 Не на форуме
Ветеран

RE: Апгрейд: Электролиты. Диодный мост...Делимся опытом... / 03-12-2017 17:06
(03-12-2017 15:41)vl27 писал(а):  А яка саме моножила була використана ?
Привіт Владислав. Якщо коротко то мідн. моножил 1,35мм по діаметру в лакові походження ймовірно з якогось кросовера.

Якщо більш детально то було так: Спочатку підбирав по перерізу (діаметру):
штатний кабель (заводський) був багатожильний штангель показував порядка 1мм діам. До перепаювання доріжок (на платі підсилювача) вирішив використати такий же діаметр тобто 1мм але вже моножил. Звук звичайно став кращий. В порівнянні з 1,35мм діам де звук був "ніби надутий". Але перед тим я прослуховував довгий період і 1 і 1,35 у якості міжблоку. 1,35 звучала чистіше звичайно і "роздутіше" повторюсь у якості міжблоку. Але мене хвилювала чистота. Пробував також Кімбер кейбл (синьо-чорний)там орієнтовно також 1мм діам. Дуже Добре себе показав але чути що не моножила. І ось після пропаювання доріжок на платі знову вирішив поставити 1,35мм моножил і те що лікар прописав. Мені дан.варіант подобається краще навіть за "дорогий" Кімбер. Та все це виключно мое вподобання з врахуванням моєї системи та особливо АС на ШП динаміках. "ширик любить моножил":)
Найти все сообщения

Выразили согласие: vl27

Сообщения в этой теме
RE: Апгрейд: Электролиты. Диодный мост...Делимся опытом... - aleg55555 - 03-12-2017 17:06

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 13 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS