Як впливає чутливість АС на ДД системи. Які у вас думки?
Автор Сообщение
sony Не на форуме
Ветеран

RE: Як впливає чутливість АС на ДД системи. Які у вас думки? / 26-01-2018 11:07
(26-01-2018 09:21)quadrokot писал(а):  Трохи за ДД, який я почув в системі у Спірідона.
Слухали Баха у виконанні Жака Люсье. Biggrin На моменті, коли після переходу від повільної, та тихої частини до прискореної та гучної вступив барабан, я аж підскочив від несподіванки.
Чутливість у 15" динаміка Альтек 103 дБ, у рупора на СЧ-ВЧ ще вища.
І да, правду кажуть, що практично неможлво побудувати АС із великою чутливістю і коштувати вона буде запредельних грошей.
Мені пощастило, я чув таких акустик. Tongue0011
Не по темі, але приклад із вантажівкою та легковою автівкою невдалий.
На гонках , тіпа Формули І (муз.сигнал), легковуха(велика чутливість) не залишить шансів вантажівці (низька чутливість), навіть із кращими показниками при розгоні (потужний підсилювач). Бо ще тре на швидкості проходити повороти, а масу поки ніхто не відміняв.Маю на увазі масу вантажівки, у динаміка крім маси може буди комплекс параметрів.
Не вмію писати образно, як Спірдон.Love0030 Пробачте.
Я пример приводил с машинами без прохождения поворотов. Просто разгон. Потому что, если учитывать повороты. тогда слишком много факторов влияют. Масса, колеса, резина, цент тяжести, подвеска и.т.д.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Як впливає чутливість АС на ДД системи. Які у вас думки? - sony - 26-01-2018 11:07

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS