RE: Анекдот да и только :) / 22-03-2018 15:21
Хлопець приходить у церкву.
— Отче, я маю сповідатися!
— Давай, сину мій, полекши свою душу!
— Ну, я на тому тижні подрузі допомагав шафу-купе складати. Склали, пішов дощ, вона каже: “Ну куди ти таким дощем підеш, залишайся!” Ну, я лишився й її трахнув! А кілька днів тому жінці друга допомагав шпалери клеїти. Наклеїли, й дощ пішов. Вона каже: “Ну куди ти таким дощем підеш? Посидь поки, зачекай”. І я її трахнув… А вчора другу в гаражі допомагав машину ремонтувати… Відремонтували — й дощ пішов… Він каже: “Ну куди ти дощем підеш, залишайся, вип’ємо!”… Ну, ми напились, і я його трахнув. Що мені робити, отче?
— Іди на х*й звідси, сину мій, поки дощ не пішов!
------------------------------------------
На уроці біології вчителька запитує дітей: — Чому камбала пласка?
Вовочка підіймає руку й каже: — А вона з китом переспала!
— Геть із класу, Вовочко! Не слухайте його, діти!
Гаразд, друге питання: — А чому в рака очі великі?
Вовочка з-поза дверей викрикує: — Ну, а він же все бачив!
------------------------------------------
Дівчатам до уваги: найчастіше на брак гармонії в сексуальному житті й зради чоловіків скаржаться дві категорії жінок: невротики й невпопики.
-------------------------------------------
Зустрічаються два геї, один до иншого каже: — Познайомився тут із одним чоловіком. То в нас із ним така любов, така любов! що навіть посрати ніколи.
--------------------------------------------
Прийшов курсант до жінки, щойно почав і тут дзвінок — її чоловік повернувся. Жінка до курсанта:
— Біжи на балкон!
Він їй: — Дурепа! Сьомий поверх!
Вона відповідає: — Я чаклунка, за член смикну — ти метеликом станеш.
Смикнула й, справді, курсант обернувся на метелика й полетів. Політав, сів на лавку й но матом лаятись — як назад? Подумав-подумав і вирішив — може, сам зможу? Смикнув за член — курсантом став, смикнув — метелик і так захопився!… Нарешті чує голос:
— Товариш курсант! Мало того, що ви на посту спите, то ви ще й дрочите!
|