3-х полосная АС и кое что, в дополнение.
|
Автор |
Сообщение |
oleg2566
Ветеран
|
RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. / 05-05-2018 20:53
Доброго часу доби форуму
На цій неділі продовжував доведення до розуму системи та прослуховування нового USB “G.S.” від Вадімича.
Почну мабуть з останього, тому що в зв'язку з ним й проходили роботи й з системою.
Ну що вам сказати — не потрібно ніяких відприавних точок, пічок, кутів будівлі та іншого, щоб сазати що кабель USB “G.S.” є новою віхою в житті USB ЦАПів.
Попередні версії цих кабелів значно підіймали якість звукового потоку, значно... яісніше але не абсолютно. Ми й до сих пір не знаємо — чи є якась межа, якесь мірило, а дехто кабель через який можна написати “м-а-м-а” вважають гідним аудіо.
Але ж всі експерименти Сергія вказували на те, що якісь кабелю суттєво впливає на звук. Яким чином ... , є багато гіпотез, але ж хто знає...
Предсавлений мені Сергієм USB “G.S.” я зрозумів не зразу... пройшов якийсь час, а потім ще більше щоб заново переслухати всю фонотеку, чим займаюсь і надалі.
Суть полягає в тому, що змінились всі звукові праметри — мікродинаміка, нові звуки у фонограмах... інструментів точно побільшало, при чому в самих неочікуваних моментах. Макродинаміка, форманти інструментів явно покрутішали. Точність звучання інструментів межує з педантичністю і всьому звуковому діапазоні. Просто чутно... в записах ніякого бруду. Чудова контрастність.
Чудоіва повторюваність. З двух кабелів що в мене є, я їх замінюю без жодної зміни в загальній звуковій картині. Просто цікаво слухати.
На цьому фоні вирішив щось змінити системі ще.
Ну те шо я кадинально облажався на минулій неділі під час дуже відповідального прослуховування не перевіривши фази 10 та 18 дюймовок я промовчу , але
на загальному фоні вирішив ще покращити динаміку в цьому діапазоні.
Пеше що спало на думку — це зменьшити груповий час затримки на 18”.
Підіймати частоту розділу значно не хотілось, тому вирішив спробувати меньше зло... змінив порядок фільтру на перший — в результаті ГЧЗ в два рази меньший, фаза в межах подавлення... -90 градусів, а не -180 як було.
АС добавила в динаміці без підняття рівня живленя в НЧ діаразоні
Ну що ж, я знову задоволений.
(Отредактировал 05-05-2018 в 21:48 oleg2566.)
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. - oleg2566 - 05-05-2018 20:53
|
Пользователи просматривают эту тему: 11 Гость(ей)
|
|