3-х полосная АС и кое что, в дополнение.
Автор Сообщение
oleg2566 Не на форуме
Ветеран

RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. / 13-05-2018 20:37
Доброго дня колегиУлыбка
Ось artshop вирішив що "Тема давно умерла.... " та щось розказує про Крилова...
Та хай кажуть... головне що ділу це не заважаєBiggrin
Согодні Вадімич привіз ЦАПу від amatti73
Зазвичай Сергій сам може розібратись що і до чого,спотім розповісти мені, описати подроиці, заспівати як Рабінович.
На цей раз... ну ніяк.
Встановили, прослухали... і я теж сидів разом з ним дивлячись на ЦАПу як на нові воротаBiggrin
Перед цим звісно, все те ж слухали через нашу ЦАПу, але тут... Майкл Джексон вже тричі одружився зі Сніжною королевою, Ширлі Хорн - розбудили в три години ранку після банкету в честь завершеня Monterey Jazz Festival, а Борис Бланк з Дітером Майером переїли сосисокBiggrin
Все те ж саме - грандіозна динаміка, чудові пслязвучання, відтінки - все красиво та класно... але якось не так, таке враження що в музиці життя стало меньшеAshamed0002
Я можу лише вказати на ІМХО, можливі технічні розбіжності але не більше... перший раз таке зустрічаю...

Нагадаю що наша ЦАПа створена на дуже простому та дешевому чипі PCM5102A від Burr Brown, має такі собі технічні характеристики над якими можна тільки потішатись і навіть не має апаратної підтримки DSDCry
Ну шо таке... навіть цифровий фільтр з подавленням всього -60дБ - рахуй... його нема, так він і грає з ноута, чимось привабливо, але брудноCry
Замислився - але ж в Burr Brown сидять не дурні..., а хлопці зробили хитрішеBiggrin - навіщо вигадувати колесо, коли вже все є та інші хлопці зроблять все за нас.
Держіть інструмент і робіть з ним що захочете - ось вам вхід з тактом 50МГц, ось вам 32 розряди, 384кГц, навіть пумпа є...
А навіщо ж вам потужні АРМ процесори, тихі й не шумні. Подавай на чіп якісний сигнал і одержиш свій звук - який забажаєш.
Для ілюстрації приведу на мій погляд дуже цікавий сайт з обробки РСМ сигналу різними спеціалізованими програмами в котрих використовуються цифрові програмні фільтри, а ви можете заглянути в свої даташити і порівняти.... підскажу якщо спочатку не розберетесь - мова іде навіть не про 120дБBiggrin , а про 140-170дБ.
http://src.infinitewave.ca/
Звісно десь USB Вадімича чути... десь ніBiggrin
З найкращими побажаннями, пару фото...

(Отредактировал 13-05-2018 в 22:15 oleg2566.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Вадимыч , etlik , t.800 , Игорь1983

Сообщения в этой теме
RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. - oleg2566 - 13-05-2018 20:37

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 16 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS