Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура
|
Автор |
Сообщение |
Sound-YP
Ветеран
|
RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура / 06-09-2018 02:34
До речі, з інтеграцієй сабвуфера в систему, в мене розпочався новий меломанській період
Почав діставати і переслуховувати своі старі улюбленні гурти, які остані рокі перестав слухати, бо їх звучання не складалося в потрібну для мене гармонію. Хоча є певний антагонізм, бо від того що я слухав останім часом, теж важко відірватися
А загалом проявився цікавий ефект. Хоча саб відтворює саму нижню октаву - 28Гц, яка відчувається лише тілом, весь інший частотний діапазон повністю преобразився.
Значно зростає енергійність та ясність всього частотного діапазона, особливо НЧ, покращується просторова пердача, іноді звуки з'являються буквально по заду..., і все це за мить втягує тебе в музичну подію
Без жодний зусиль саб можно легко вимкнути, вимикач на відстані руки, що дозволяє швидко переконатися, що без нього магічний реалізм зникає. Хоча вініл частіше слухаю без нього, бо не завжди потрібен такій ємоційних накал.
П.С. Прошу пробачення за технічну неточність, Velodyne - SPL800i в номіналі 1000W (пік 2000W)
для довідки, також намагався інтегрувати в систему саб на ЕМОСі, но він не пройшов ОТК
Рахую що мені просто повезло, бо правильно інтегрувати, навідь якісний, саб в систему надзвичайно важко і частіше всього кількість не переходить в якість Тому нікому цього не раджу
(Отредактировал 06-09-2018 в 02:38 Sound-YP.)
Знание-сила! Но какой прок от знания вещей, если эти вещи бесполезны?
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура - Sound-YP - 06-09-2018 02:34
|
Пользователи просматривают эту тему: 7 Гость(ей)
|
|