Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура
|
Автор |
Сообщение |
quadrokot
Старый Кукадос
|
RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура / 07-09-2018 15:48
В мене є саб на двох 18" у фазоінверторі. При певних умовах отримував від нього 25 Гц у ноль дБ. Вимірювання проводив у приміщенні, тому то таке.
Навіщо так низько сам не розумію, зараз грає 31 Гц по мінус 3дБ згідно паспорта, різниці не почув. Може для електроники тіпа Yello, або оргАну на певних композиціях? Може хто порадить такі?
На що звернув увагу, при першому порядку фільтру АС саб можна було "пускати" до 120 Гц, та різати 12 дБ на октаву. На другому порядку вже не більше, як до 60 Гц та 24 дБ на октаву.
Із приводу басу дуже підтримую baheba. Маючі можливість регулювати ВЧ, які в мене (як і в Sound-YP) грають від 6000 Гц третім порядком, із шагом у 2 дБ, можу сказати, що зміна на +2 дБ гучності ВЧ "прибирає" частину басу та розмиває атаку.
Трохи не по темі, але ці +2 дБ надіхнули.Не маючі досвіду, знань, достіменних вимірювань та слуху практично неможливо зробити триполоску. Дуже багато варіантів тре перебирати: тільки по порядках поєднання триполоски для другого порядку (від всіх полос першим до всіх полос другим) буде шість варіантів;по гучності у СЧ+ВЧ у межах 6дБ буде 30ть, + фазові взаємодії, плюс особливості динаміків та оформлення.А потім ще комбінації всх перебраних варіантів між собою?
Краще повторювати відомі АС.
(Отредактировал 07-09-2018 в 15:53 quadrokot.)
Вивчаю ноти.
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура - quadrokot - 07-09-2018 15:48
|
Пользователи просматривают эту тему: 10 Гость(ей)
|
|