Когда мы перестаем анализировать, и начинаем получать удовольствие от Музыки
Автор Сообщение
VR12 Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Kyiv
Сообщений: 905
Репутация: 184
RE: Когда мы перестаем анализировать, и начинаем получать удовольствие от Музыки / 21-10-2018 00:25
(20-10-2018 22:25)alex23 писал(а):  ...Єдине, як можна цього досягти, слухати всесвітньо відомих виконавців, в найкращій версії виконання, це домашня система. Альтернативи немає.
Хочете слухати студентів...
Я не слухаю студентів у концертних залах. Я слухав і слухаю відомих виконавців у київських концертних залах, та за кордоном. У деяких залах необов'язково сидіти на 12-му місці /15 ряд. Більше скажу - великі симфонічні оркестри добре звучать і з більших відстаней. В добрих залах цікаво слухати і дивитись з лож бенуар та навіть бельєтаж - для опер дуже приємно, подобається дивитись на дійство. В партері добре 7-12 ряди.
Багато залежить від пропорції залу та виконавців..
Наприклад, був я (початок 2000) на виступі Стадлера з симфонічним оркестром у Національній філармонії. Дуже енергійно, майстерно - але зал був трохи замалий для такого масштабного оркестру. Так чи інакше - концерт був чудовий. Нічим неможливо замінити живий концерт, та знайомство з виконавцем.
Найти все сообщения
 
Цитировать
 Выразили согласие: yurchello1969


Сообщения в этой теме
RE: Когда мы перестаем анализировать, и начинаем получать удовольствие от Музыки - VR12 - 21-10-2018 00:25

Переход:


Пользователи просматривают эту тему: 8 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS