Когда мы перестаем анализировать, и начинаем получать удовольствие от Музыки
|
Автор |
Сообщение |
VR12
Ветеран
|
RE: Когда мы перестаем анализировать, и начинаем получать удовольствие от Музыки / 21-10-2018 16:18
(21-10-2018 13:16)alex23 писал(а): Ви належите до того маленького відсотку. який має таку можливість і про який я згадав у своєму допису. Гадаю в Україні таких в кращому випадку 1 до 1000, так що я просто впевнений, що альтернативи домашньому аудіо не існує. ця можливість з'явилася тільки на початку 20-го сторіччя, з появою радіо. До цього музика була розкішшю тільки для вибраних, рідко в кого з нижчих прошарків суспільства була можливість попасти в оперу навіть на гальорку, а ще менше можливість на приватний концерт Моцарта до епіскопа в замок в Зальцбурзі.
Я не заперечую задоволення від прослуховування улюблених музичних творів у себе вдома на якісному обладнанні та від гарної фонограми. Кожному бажаю якісний звук..
Просто хочу звернути увагу на те, що живі концерти значно краще для музики і порівнювати з аудіо можна дуже відносно.
Іноді, замість придбання чергового кабеля чи компонента бажано сходити на живі концерти.
До речі, спеціально їздив у Зальцбург в дім де народився Моцарт.
Багато слухаю його творів, в тому числі вдома. Один з моїх улюблених композиторів.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Когда мы перестаем анализировать, и начинаем получать удовольствие от Музыки - VR12 - 21-10-2018 16:18
|
Пользователи просматривают эту тему: 23 Гость(ей)
|
|