Когда мы перестаем анализировать, и начинаем получать удовольствие от Музыки
Автор Сообщение
VR12 Не на форуме
Ветеран

RE: Когда мы перестаем анализировать, и начинаем получать удовольствие от Музыки / 21-10-2018 23:33
(21-10-2018 22:18)UncleStas123 писал(а):  Це досить індивідуальний досвід. У мене він інший.

Ви, на мій погляд, не про музику весь час говОрите, а про звук. І на концертах ви не стільки твір/інтерпретацію слухаете, скільки концентруєтесь на звукових якостях перформанса, судячи з того, що приміщенню ви приділяєте уваги більше ніж виконавцю и виконанню.

Доречі, і в живописі також для вас форма важливіша за зміст. Тому і фотографию ви не вважаєте мистецтвом.
Ваші висновки не мають нічого з тим що я писав тут. Ви спотворюєте мої тексти. Кажете те чого я не казав.

1. Я не казав виключно про звук у відриві від майстерності. Я казав про враження від майстерності виконавця на живому концерті і переваги живого концерта. Не потрібно перекручувати.

2. Зміст і форма пов'язані між собою. Я ніколи не відривав форму в живопису від змісту. І не казав про це. Було сказано що живопис та фото це різні речі. Я сказав: "Мистецтво живопису відрізняється від фото"
У формуванні образу, форми, змісту, оптичних та фактурних властивостей живопис дуже відрізняється від фото. Скульптура та живопис значно ближче одне до одного ніж фото до обох видів. В мистецтві неможливо відірвати форму від матеріала та зміста.
Я сказав що неможливо фоторепродукцією замінити оригінальний живопис на полотні.

3. Неможливо фонограмою замінити тіло живої музики яка виконується музикантом безпосередньо у залі.
(Отредактировал 21-10-2018 в 23:39 VR12.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: groove

Сообщения в этой теме
RE: Когда мы перестаем анализировать, и начинаем получать удовольствие от Музыки - VR12 - 21-10-2018 23:33

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS