Ликбез по ремонту и обслуживанию техники
|
Автор |
Сообщение |
stanley60
Ветеран
![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif)
|
RE: Ликбез по ремонту и обслуживанию техники / 23-11-2018 10:15
Може десь таке є, але я не натикався на покрокові інструкції, в більшості попадаються тільки деякі рекомендації, а в основному загальні поради. Майстри, які ремонтом заробляють на життя, не дуже поспішають ділитися секретами. Ну, а любителі... Треба "фільтрувати" те, що вони пишуть.
Я два рази стикався з подібною проблемою (погано закривався лоток, я рукою підштовхував) -- колись давно HarmanKardon 710, і рік тому Denon dcd 2700. До появи цієї проблеми з лотком все читалося ідеально, а коли почались проблеми з лотком, тоді ж почались і збої у зчитуванні багатьох дисків.
Заліз в інет, і добре, що зразу наткнувся на якомусь форумі на пораду: НІЧОГО НЕ КРУТИТИ І НЕ ЛІЗТИ ДО ЛІНЗ!!! Перше, що там рекомендували замінити пасик на приводі лотка і МАКСИМАЛЬНО ОБЕРЕЖНО продути головку стиснутим повітрям з балончика, але дуже обережно, бо дехто разом з пилюкою і лінзи ухитрявся здувати.
А вушні палички і всякі клінінгові рідини взагалі НЕ РЕКОМЕНДУЮТЬ!
Поки я це читав, пасик в Хармані просто лопнув, і я змушений був його замінити.
Підібрав з якогось Cd-roma, допомогли знайомі адміни в комп.класах. Як тільки поміняв пасик -- зникла проблема і зі зчитуванням дисків, тому продуванням я вже не заморочувався. Він і досі в мене працює -- внуки слухають ![Улыбка Улыбка](/images/Smileys/smiley.gif) , а я перейшов на Denon dcd 2700 (KSS 240) i dcd 1520 (там такий, як у Вас KSS 151A).
Коли аналогічні проблеми виникли в 2700, то зразу поміняв пасик, і проблема зникла. Нічого не продував, не змащував, не чистив, тьфу-тьфу-тьфу. ![Улыбка Улыбка](/images/Smileys/smiley.gif)
В 1520 глибоко ще не лазив: купив-відкрив-оглянув, ніби ніхто не лазив-закрив і уже десь 2 роки годин по 4-6 на тиждень слухаю.
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Ликбез по ремонту и обслуживанию техники - stanley60 - 23-11-2018 10:15
|
Пользователи просматривают эту тему: 16 Гость(ей)
|
![Orion](/_partners/orion.png)
|