|
|
4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням.
|
| Автор |
Сообщение |
urdos
Ветеран

|
RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. / 15-06-2019 19:12
(15-06-2019 17:02)oleg2566 писал(а): urdos мав таке собі враження, то біш двуяке.
По перше,дякую за запрошення,та щирий прийом!
зустрічі з цікавими людьми,завжди додають гарний настрій,та
незабутні враження!
Після нашої останньої зустрічі,я майже був впевненний,що все ще попереду,що на разі і сталося...
Звук кардинально змінився,краще чи гірше,не в цьому річ-він зовсім інший...
Перші відвідини,запам"яталися чаруючим жіночим вокалом,доволі рівний тональний баланс,наповнений повітрям весь обьєм кімнати,давав відчуття якоїсь реальної події...
Цього разу, на мій погляд того самого "меджіку",як зараз модно вживати,не сталося...
Музика грає і безперечно добре грає!
Твій акустичний доробок,цілковитий витвір гарного майстра!!!
До смаку звук гітари, хвилюючий тембр контрабасу,все безперечно звучить кльово!!!
Але на загал- де поділась та цілісна вокальна гармонія,післязвуки,делікатна жіноча вокальна подача-?
Мені її дуже забракло! закінчення музикальної фрази,майже повністю затонуло в потужньому
мідбасовому гулі, вокал перемістився на другий план,зосередивши на першому скрипічні та ударні інструменти...
Можливо це моя невірна інтерпретація почутого, але такий висновок мені запав...
Але в цілому приємні враження залишутся,тому що система розвиваєтся постійно рухаєтся,що без сумніву дає надію, на нові звершення!
Я майже переконаний,що наступного разу буде "меджік"
Такі люди не зупиняются!
Нехай щастить Олеже,ми всі вболіваємо!!!
"Учітесь, читайте, і чужому научайтесь, й свого не цурайтесь"
|
|
|
|
| Сообщения в этой теме |
RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - urdos - 15-06-2019 19:12
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|