Выбор недорогого телека 4k/HDR от 49-ти дюймов
|
Автор |
Сообщение |
Mazur
Ветеран
![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif)
|
RE: Выбор недорогого телека 4k/HDR от 49-ти дюймов / 25-09-2019 17:04
Маю вищевказану соньку десь пів року, тільки обійшлась 14 з Польщі, збірка Бельгія
Зображення хороше, мені сподобалось значно більше ніж на самсунгу і філіпсі, які я тоді розглядав...
Важливий нюанс- смарт ТВ в телевізорі реально нема, поясню:
Мені попалася версія на власній системі соні, там була лише пародія на плеймаркет viewd store і впринципі мене все влаштовувало: з колосальними танцями з бубном я зробив iptv(реєструвався як розробник у маркеті на пк, додавав бета софт і тд). Тоді, десь у червні прийшло повідомлення, що вони розривають контракт з маркетом і він не буде працювати. Маркет закрився, зникло і iptv, вже хотів здавати по гарантії, але з‘явився ssiptv(кривий клієнт, але хоч працює). Таким чином у соні є 3 програми, якими можна користуватися: браузер, iptv і ютюб.
Тому, якщо Вам важлива смарт-складова телевізора(а процесор в нього крутить 4к набагато краще, ніж андроїд приставки на 912), то я б відкидав соні.
А взагалі рекомендую докласти і купити lg oled, доплата того варта, інакше через пів року будете шкодувати, що не переплатили.
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Выбор недорогого телека 4k/HDR от 49-ти дюймов - Mazur - 25-09-2019 17:04
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
![Orion](/_partners/orion.png)
|