Выбор недорогого телека 4k/HDR от 49-ти дюймов
|
Автор |
Сообщение |
multiklexa
Ветеран

|
RE: Выбор недорогого телека 4k/HDR от 49-ти дюймов / 27-09-2019 20:45
(27-09-2019 20:22)igorexp писал(а): Гляньте на профіль RingeR,а. Він ветеран, має самсунг, який дивився кілька років і bdrip від bdremuxa, я думаю, відрізняє. Перед тим, як відвалити 50 к.грн за телевізор, він напевне перечитав купу тем на форумах про вибір ТВ. Купив і виявив косяк в зображенні, який його вкурвлює, тому що відваливши такі гроші він отримав в деяких моментах гірший результат ніж в нього був і що саме головне, це те, що це замовчують або перекидують вину на контент (хоча я в тому сумніваюсь, добре б було, якби відписались власники 4К соньок). Йому,як користувачеві, важливий результат, а не причина, бо немає ні задоволення від перегляду ні 50 к.грн. І я вважаю, що такі відгуки мають більшу вагу, ніж відгуки (відмазки) таких інсталяторів як Ви, тому що після встановлення Ви 5-10 хв подивились демо-ролики на ТВ і пішли, а користувачі живуть з ними, виявляють косяки і стараються знайти шляхи їх вирішення.
После покупки очередного телевизора ( до этого с 2007 года смотрел у себя дома только плазму. С начало Samsang, потом Panasonic ) год назад в теме про оледы я был не доволен своей Лыжей B8PLA. А потом понял что надо качать норм контент. Очень редко и в ютубе бывает хорошего качества видео, но его надо поискать. Сейчас качаю только ремуксы HDR и Dolby Vision в среднем по 70 GB. Все остальное для гостей.
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Выбор недорогого телека 4k/HDR от 49-ти дюймов - multiklexa - 27-09-2019 20:45
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|