Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура
|
Автор |
Сообщение |
Sound-YP
Ветеран
|
RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура / 04-12-2019 22:55
(04-12-2019 20:17)CTAC писал(а): Я про это и спрашивал - именно Ваш DAC а не какой-то другой.
Тогда назревает другой вопрос - Ваш пред портит звук по сравнению с вариантом без преда? Или без преда не хватает усиления или плохое согласование DAC - усилитель? Может Вы используете пред только для аналоговых источников? По-перше, в мене два джерела, цифра та вініл, тому без комутації не обійтися.
По-друге, моє глибоке переконання, попередній підсилювач - невідємна частина якісної аудіо сістеми. Весь мій досвід свідчить про те, що з ним музика сприймається краще ніж без нього. Безумовно, комусь подобається його відсутність, но мені не вдавалося позбутися передпідсилювача, він завжди повертася в систему.
До речи, Пол довший час переконував, що попередник в аудіо системі зайвий компонент, а його DAC Perfect Wave має достатній рівень вихідного сигналу щоб розкачати любий підсилювач потужності.
Но потім з часом таки визнав, що без нього досягти високого рівня звуку в системі не вдається.
Но зробити/знайти якісний передпідсилювач справа не проста. Самим слабким місцем в ньому є сам РГ, тому я довго шукав схемотехнічне рішення, яке дозволяє звести його негативний вплив на якість звуку до мінімуму, тим більше, в балансній! схемотехніці. Тому і зупинився на елегантному рішенні Бруно.
Знание-сила! Но какой прок от знания вещей, если эти вещи бесполезны?
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура - Sound-YP - 04-12-2019 22:55
|
Пользователи просматривают эту тему: 15 Гость(ей)
|
|