Транзисторные усилители
|
Автор |
Сообщение |
piramida
Ветеран
|
RE: Транзисторные усилители / 26-12-2019 12:22
(26-12-2019 09:31)Morlock писал(а): Соглашусь с groove, как с одним из немногих тех, кто реально умеет и может создавать, что неплохо было бы глянуть на схему и топологию.
Так, це було б цікаво. Але це може бути комерційною таємницею і вимагати цього ми не можемо.
"Феномен" radist08-а доволі цікавий. Наприклад мені і, судячи з багатьох дописів у цій темі, декому ще, не дуже зрозуміло за рахунок чого "народився" його підсилювач. Всі його знання зводяться до багатошарової позолоченої плати. Все. Більше нічого взагалі.
Коли він намагається говорити щось про схемотехніку чи електроніку, то виходить або банальність або дурість.
У мене був знайомий, який зовсім не тямив в електроніці, але мав "золоті вуха" і просто феноменальну звукову пам'ять. Всі його рішення відслуховувалися. Бралася якась відома схема і вилизувалася. Це я можу зрозуміти.
Radist08, судячи з його дописів, так само не тямить в електорниці. Судячи з усього, схема підсилювача взята чужа, а не розроблена. Про відсутність навичок розробки свідчить і те, що блок живлення бів куплений (не розроблений!). Який розробник електроніки так поступить?
І все це ще ніяк і не відслуховувалося.
Все що він зробив, знову таки, судячи з його дописів тут, це розвів плату. При чому чогось вирішив, що вона повинна бути багатошарова.
Яке склалося враження в мене? Придбан блок живлення, взята чужа схема підсилювача. Самостійно зроблена трасировка плати. Ніякої слухової експертизи. І, чомусь, підсилувач позицинується як звуковий.
(26-12-2019 09:31)Morlock писал(а): P.S.: И прекратите травлю только потому, что вам нравится сам процесс. Это мерзко. Напевно, ви не враховуєте ще один мале-е-еньких "колорадський" нюанс...
Жыве Беларусь!
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Транзисторные усилители - piramida - 26-12-2019 12:22
|
Пользователи просматривают эту тему: 12 Гость(ей)
|
|