Виниловый проигрыватель-взгляд изнутри.
Автор Сообщение
Biltser Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда:
Сообщений: 1 034
Репутация: 128
RE: Виниловый проигрыватель-взгляд изнутри. / 16-04-2020 16:17
(16-04-2020 09:15)moeller писал(а):  Щоб не лежали в підвалі, одну б реставрувати належним чином і зробити ТО, тоді подивимось ваші старання.
Маєте правду, але тільки на половину.
Автор цієї Гілки ( Вєткі) не акцентував увагу на тому, що тут мусять бути розглянутими тільки вертушки супер=пупер класу. А програвач вінілу як такий.
У всякому випадку, я особисто так зрозумів.
Тому, думається мені, ми тут можемо розгладати різні і різних часів вертушки.
Старі й нові, супер і не зовсім. Нам же, сподіваюсь, всім цікаво знати чи хоч побачити як же воно там колись було.
Що ж до моїх стародавніх вертушок, то, можете про це здогатуватися, що далеко не кожен часник нашого Фруму може щось подібне показати. А в мене так якось получилося, так склалося, що я маю можливість показати такі старі деки, просто в мене є. Розумійте правильно.
Також вважаю, що на сьогодні немає ніякого сенсу їх реставрувати. Власне там нІчого й реставрувати. Всі вони в недоторканому стані. Викинути їх рука не підніметься. А от двом моїм знайомим колекціонерам старих лампових радіоприймачів я уже допоміг цими деками. Уявляєте....радіолу Ригонда, а там працює не вертушка 2 ЕПУ 40, а Грюндіг. Biggrin
Почав я саме з самих древніх які маю, але поступово черга дійде й до ( не Супер) до більш//меше достойних програвачів. Це в мене все є, всі робочі й готови зайняти місце в комплексі.
Скажімо для прослуховування вінілу я використовую один пронравач ( покажу з часом), для оцифровки вінілу використовую роликову вертушку, для того ,щоб слухати шелак - використовую уже третю ( древню) деку.
Ну десь, думаю, що відповів на ваше питання. Wink
Найти все сообщения
 
Цитировать
 Выразили согласие: energa , ShelestBerg


Сообщения в этой теме
RE: Виниловый проигрыватель-взгляд изнутри. - Biltser - 16-04-2020 16:17

Переход:


Пользователи просматривают эту тему: 11 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS