кабели NBS
|
Автор |
Сообщение |
alex23
Ветеран

|
RE: кабели NBS / 10-06-2020 18:05
(10-06-2020 17:30)VNV73 писал(а): Так ситуация ясная, как день..
Мистери, которого упрекали в продаже фейковых NBS, не придумал ничего лучшего, как попытаться доказать, что оригинальных NBS не существует в принципе, что позволило бы ему со спокойной совестью пихать любую хрень, с надписью NBS. Вот его мотивы целиком понятны.. Кабели то уже приобретены и их нужно как-то продать.
А те, кто встал на его сторону, понимают они это или нет, выполняют роль "полезных идиотов".
Так это выглядит, Саша. Ні Коля не так.
Я знайомий з старими західними форумами з відгуками про НБС. Відгуки позитивні в різному ступеню в порівнянні з ХЛО, Нордостом. Гарні кабелі. Є бажання послухати в своїй системі, порівняти з деякими іншими дорогими брендами. Але я не можу зрозуміти вже кілька років де справжні кабелі, а де фейк. Для цього потрібна достовірна правдива вичерпна інформація. Принцип "какая разница" який тут вже не одноразово звучав в цій гілці мене взагалі не влаштовує. Хоч би вони і однаково грали. Разница занадто велика. Без разници мені зробить точну копію умовний Іванич чи я сам, але в мінімум в 10 разів дешевше.
Олександр, Кривий Рiг.
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: кабели NBS - alex23 - 10-06-2020 18:05
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|