Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура
Автор Сообщение
Sound-YP Не на форуме
Ветеран

RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура / 07-07-2020 01:06
Рухаємось далі Улыбка

Давно підшукував заміну ШП Sonido 145 SFR-A в акустичному оформленні "Торнадо". Чудова акустика, яка мене довший час радувала, но захотілося нових вражень))
Купляти готові "стовбчики" для дізайну - сум, щось робити з полочніків в класичному виконанні, вуфер + ВЧ - не цікаво. Тому пауза з заміною АС затягнулася не на один рік))
Но той хто шукає... пригод, завжди їх знаходить Biggrin
Коли я побачив відео швейцарчїських малюток Boenicke w5 я відразу зрозумів - це то що я шукав Love0030
Концептуально: ШП + вуфер, та ще з підтримкою тилового ВЧ Happy0144
Опускаю всю багато місячну підготовчу інформаційну роботу в інеті та живе спілкування, но по ітогу таки було зробленно 3D креслення майбутніх АС.
Ну а далі, а далі тількі встигай гострити стамески Tongue0011

(Отредактировал 07-07-2020 в 01:13 Sound-YP.)

Знание-сила! Но какой прок от знания вещей, если эти вещи бесполезны?
Найти все сообщения

Выразили согласие: professo , Boostaddict , alex0665 , эполитт , UFO , apr.kobra , The , konrats , oleg2566 , Игорь1983 , vitaly , murenauskas , S.SANCES , Karp , t.800 , doom , absorber , Kir9790 , yuri_kov , energa , yusah , bylujnik , Сергей Юрич , djon , Fiend , panamka , Krosover , artshop , eremenko , KT , WoWaN , Arny , aqvadim , georgeohm , parasound , Andrey-1973 , polyhome , Kaminskiy , Vic61 , 2012 , seborbon , Гаруспик , triumph76 , TarasVIP , Sergey 61 , санчос , Stan

Сообщения в этой теме
RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура - Sound-YP - 07-07-2020 01:06

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 11 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS