(11-08-2020 09:02)gavrilka72 писал(а): ...спасибо что обратили внимание на мою тему, но меня интересует конкретный
ответ на вопрос . А всё остальное это теория ...
Та ні, на жаль, не теорія, а суворі реалії життя. Просто я це пройшов ще рівно 30 років тому.
Відповідно, я нічого не хотів "припідносити". Хотів просто застерегти від помилки, яку робив ще тоді, поки не зустрів людей, які відвернули від помилок.
А так, то слухайте на здоров'я що хочете і на чому хочете!
P.S. З власного досвіду, я підключаю свої джерела до лампових кінцевиків-моноблоків напряму, без преда.
Так, трохи мороки з перекиданням міжблочників, зате не втрачається нічого у звукові. Я ж не змінюю джерело що5 хвилин. Ну, від сили кілька разів на місяць. Зате відсутні будь-які лишні впливи на звук. Я немаю лишніх овер 400$ на більш-менш пред, а псувати звук поганим предом для якоїсь зручності не хочу. Витяггнути 2 RCA конектори і замість них втикнути 2 інших -- хіба це проблема? А для вирівнювання гучності стоїть на вході кінцевиків атенюатор. Мені вистачає
(11-08-2020 11:09)Pinaevv писал(а): ... А на одиозных личностей с распальцовкой не обращайте внимания. Не каждому же дано дорваться до корыта и грабить нашу многострадальную Украину....
Олігархи detected? У нас на форумі помічені олігархи? Хто, де, коли? Можна поіменно?