Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура
Автор Сообщение
quadrokot Не на форуме
Старый Кукадос

RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура / 12-10-2020 17:21
Пане serpensSE MKII, ДмиТре, коли вам тре - вивчайте матчасть.Party0012Biggrin
Відповідаю:
1. "отличается идеология конструкции;"        
Різницю хочаб зовні бачите? Консрукцію фазіка шукайте самі, і так, вони різні
2. "идеология фильтра;"
Як дЮже великому колонкобудівельнику (читайте, як написано) вам безумовно відомо, що НЧ динаміки в АС Пойзон та "Беніке", які клонував Юра, різні. Завдяки цьому в "Бенііке" відсутня катушка у фільтрі на НЧ, а у Пойзон вона є. От цього я не розумію, але ви нам зараз розтлумчите, як так можна? І це тільки на НЧ, що ще відрізняється знайдете самі.
3. "идеология звука акустики Бенеке и Пойзон."
В Пойзон ніякої ідеології, на мій погляд, нема. Вони починали, як виробники підсилювачів. Послухавши ще перщі "Беніке" вони запропонували співпрацю, на кшалт продавати акустику та підсилювачі у зв"язці. Їм відмовили. Тоді вони просто клонували "Беніке" за власним розсудом. Але швейцарці не стояли на місці та зробили SE та інші модифікації, наближаючи звук своїх АС до реального, підбираючі динаміки, налаштовуючі фільтр, розробивши підставку під АС, яка суттєво впливає на звук.
Мені завджи здавалось, що ви, serpens'SE, а тут таке.Love0030
(Отредактировал 12-10-2020 в 19:31 quadrokot.)

Вивчаю ноти.
Найти все сообщения

Выразили согласие: oleg2566 , Sound-YP , doom , Вадимыч , apr.kobra

Сообщения в этой теме
RE: Нужно ли лекарство от оргазма или когда цветет сакура - quadrokot - 12-10-2020 17:21

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 20 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS