А РАЗМЕР таки имеет значение.
Автор Сообщение
Irafas Не на форуме
Ветеран

RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 23-12-2020 19:28
Удивляюсь терпению и выдержке zick`а! Я бы так не смог. Респект! Хочется немного помочь доброму человеку.

quаdrokоt, Ви уявляєте собі - що таке музичний сигнал, і яке він може мати різноманіття на будь-якій частоті? І як можуть відрізнятися прості синусоїдальні коливання від інших складних форм, які притаманні музичним інструментам? І чим відрізняється примітивний акустичний вібратор від бас-гітари або контрабаса, або синтезованого електронного "аналога" цих та інших інструментів? І, врешті, - яким чином кінетична (рухома) маса впливає на складні коливання, і як вона з цим може впоратись?...
Я особисто не маю бажання вступати в цю дискуссію, бо вона пуста, і може відняти багато часу. Просто - зверніть увагу на ці питання, спробуйте замислитись над їх суттю, та відповісти на них самому собі.
Ви часто і багатозначно згадуєте про фізичні закони. Але мені здалося, що ви їх розумієте дуже поверхнево.
Вибачте за втручання у бодання УлыбкаMad0228
(Отредактировал 23-12-2020 в 19:38 Irafas.)

Золотые уши Украины
Найти все сообщения

Выразили согласие: zick , artshop , Provizor , sergos , audin1970 , roger kaizer , Serpens , petr.solo1223 , Sheridan

Сообщения в этой теме
RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. - Irafas - 23-12-2020 19:28

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS