Акустика Bowers & Wilkins DM 604 S3
|
Автор |
Сообщение |
kylav
Старожил
![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif)
|
RE: Акустика Bowers & Wilkins DM 604 S3 / 13-03-2021 16:03
Анекдотичне продовження ))).Задовбався я тягати акустику по кімнаті та по всякому підключати .Від двох підсилювачів не нормально і.т.д. ))) Коротше!!!!!! )) Купив я тумбу під апаратуру ,вона ширша ,прибрав я одну пару АС Bose 401 ,ВКЛ музичку .........йопрст!!!!! Грає супер! Сцена,деталізація та все бомба. Заношу і ставлю назад Bose і з"являється каша,гул ,нуль деталізації і взагалі капець.
Ніколи б не подумав,що інші АС можуть так спотворювати звучання.
Так,що акустика супер !
(03-01-2021 16:52)Anton605 писал(а): И все же уверен, что существующие Харманы не в состоянии раскрыть полностью Бивисы. Я тоже думал, что у меня Ямаха с Ротелем играла.... а Аркам раскачал Бивисы как надо. И средина и высокие и низы..... Так вийшло,що моєму товаришу принесли Arcam FMJ P38 для заміни зажимів для акустики з штатних на більш модні. Я скористався можливістю і зрівняв з НК 675 через "змішувач" з Arcam FMJ P38 на BW Bose 401 Elac fs58 .Комісія в складі двох товаришів ))) виявила - Бівіси )) - пропали НЧ ,але стали детальніші СЧ. Босе - без змін ,Елак - пропали низи .
Хоча в загальному цікавий апарат .
(29-12-2020 19:06)Mandarin писал(а): Если с двумя Харманами заиграли, то проблема явно была в усилении. Может нужно двигаться к двухблочнику. Но на приведенном тестовом материале оценить качество высоких мне кажется сложно. Да и эксплуатировать сетап с двумя разными интегральниками, имхо будет странным. Вирішено )).Всі странності прибрались. Все банально "мішали" Bose 401 ,що стояли рядом .Тільки їх виніс з кімнати стало все супер! Ніколи б не подумав.
(Отредактировал 13-03-2021 в 16:19 kylav.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Акустика Bowers & Wilkins DM 604 S3 - kylav - 13-03-2021 16:03
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
![Orion](/_partners/orion.png)
|