Типы акустического оформления АС, достоинства и недостатки.
Автор Сообщение
robot rock Не на форуме
Ветеран

RE: Типы акустического оформления АС, достоинства и недостатки. / 09-06-2021 20:27
(09-06-2021 19:49)freesound писал(а):  Ви невірно зрозуміли те, що я писав.
Я не казав про резонансні корпуса АС, йшлося про обертона самих музичних інструментів і напрямів поширення звукових хвиль від них. А почалося від постів про діполну акустику, яка, я вважаю, найбільш природно імітує спрямованість реальних інструментів.

Якщо говорити про резонуючи корпуса, то з відносно непоганию якістю сучасних динаміків вони зайві.
З динаміками, що мають явні вади по АЧХ, можна намагатися створити АС з резонансами та акустичними інжекторами і цьому є чимало прикладів. Але це титанічна праця і цього на сьогодні можна уникнути
Слишком малы шансы попасть туда, куда нужно, и даже если получится - у нас будет инструмент, красящий записи на свой лад. Возможно, кому-то это нравится. Но идейно подход не верен.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Типы акустического оформления АС, достоинства и недостатки. - robot rock - 09-06-2021 20:27

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 11 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS