Типы акустического оформления АС, достоинства и недостатки.
|
Автор |
Сообщение |
freesound
Ветеран

|
RE: Типы акустического оформления АС, достоинства и недостатки. / 10-06-2021 03:42
(10-06-2021 01:36)Гаруспик писал(а): И кем вы себя видите в этой истории?
p.s. Обращаю внимание, что и специалистами и дилетантами в этом опыте были учёные.
Розповім, якщо серйозно. Може комусь така щирість в його житті стане в нагоді. Дуже сподіваюсь
При незадоволенні чимось і в пошуках рішення я іноді вдаюся до психологічного виверту, намагаючись поглянути на ситуацію не з того боку, який мені здається очевидним, але не вирішуєтся, а поглянути на все це як би зверху, охопити якомога ширшу картину того, що відбувається, абстрагуючись від тих понять і знань, які в мене вкладали в перебігу життєвого досвіду, побачити ситуацію не зсередини по шматочках, а ззовні і цілком. І, як правило, результат при такому підході майже завжди позитивний, хоч і рішення не завжди приходять одразу. Мабуть якісь шестерінки в місках повинні стати на свої місця і притертися
Але мушу зауважити, у мене таке відчуття, що досвід і знання підсвідомо допомагають прийти до вирішення найкращим і наікратчайшим шляхом. Я так розумію, це проявляються з підсвідомості у вигляді почуттів давно забуті в усвідомлюваної пам'яті знання. Тому я не адепт детермінованого хаосу
Ось така теорія.
(Отредактировал 10-06-2021 в 04:10 freesound.)
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Типы акустического оформления АС, достоинства и недостатки. - freesound - 10-06-2021 03:42
|
Пользователи просматривают эту тему:
|

|