О земляных петлях...
|
Автор |
Сообщение |
freesound
Ветеран

|
RE: О земляных петлях... / 22-12-2021 05:43
(22-12-2021 01:38)VNV73 писал(а): Она не то, что может, она будет нарушаться всегда.
Эта "синхронность", как мне сдаётся - одна из недоказанных страшилок.
Три разные частоты не могут быть полностью синхронными и синфазными, ввиду разной длины волны. Если таковая синфазность и будет наблюдаться, то только лишь в некоторых эпизодических точках, а на остальном временнОм отрезке этого не будет.
А нам і потрібно з'ясувати, як працює девайс за цими епізодичними точками, щоб знати, чи зрушує він фази чи ні по спектру АЧХ. Я не знаю таких тестів. Можна було б створити пакети імпульсів, у яких початок вершин синусоїд совпадають, наприклад, на 50, 200, 800, 3200, 12800 герц... або щось подібне і пропускати через тракт. Порахувати, де вони повинні збігатися і спостерігати на осцилі. Якщо зробити такий цифровий файл, можно протестувати і ЦАПи. Не думав про це серйозно. Упевнений, якась методика вже є, принаймні щодо RF зустрічав. Я по-простому, використовую меандр як непрямий індикатор по більшості параметрів і при гарному меандрі в 50кГц і більше звучання стає відкритим, промальованим і з схожими на природні обертонами, також відразу зрозуміла швидкість наростання сигналу. Є вимірювання ГВЗ в Арті, не користувався, REW використовував тільки для акустики. Як там це працює, не знаю. В принципі у мене і немає потреби для ціх вимірювань, тому що я займаюсь зараз без-оос-ними девайсами, де сам сигнальний ланцюг досить-таки "прямий" і спростити його ще більш, малоймовірно
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: О земляных петлях... - freesound - 22-12-2021 05:43
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|