Опрос: Способен ли стример до 500$ переиграть ПК
Да
Нет
[Показать результаты]

Выбор сетевого плеера (стримера) на замену ПК
Автор Сообщение
ReAlien Не на форуме
Старожил

RE: Выбор сетевого плеера (стримера) на замену ПК / 03-01-2022 01:57
(08-03-2021 13:11)Floyd Pink писал(а):  Специфическое устройство, попробую разробраться что оно такое )))
Я зараз як раз тестую бігля (BeagleBone Black). Одразу скажу, що я маю звичайний ПК на віндовс, БП просто якісний Chieftec. У якості транспорта/стрімера/сервера Audirvana 3.5. Проти ПК звук через бігль (прошивка Pure, слухаю через MDP) на іншому рівні щодо атак (швидкість відтворення звуків), що забезпечило новий рівень нюансності та емоційності звучання. Тембральна точність виросла впродовж всього діапазону. Також помітне покращення розділення планів (ешелонування) та загальної роздільності інструментів (розбірливість на мультиінструментальних треках). Також у плюс посилена здатність музики захоплювати. У мінус — проти ПК звук на біглі втратив масивності та тілесності. Аксакали кажуть, що то через те, що бігль в мене живіться з імпульсного блока живлення, звичайний китайський. Ще пробував живити через USB (якісний адаптер для мобільного) — не раджу, звук сильно змінився, переважно в гіршу сторону. Усі знайомі хором кажуть, що якщо поставити гарний ЛБП, має додатися тіло звуку. Але поки що ЛБП під рукою немає.

Ще один вечір пробував макміні (Аудірвана 3.5 на борту), звук як мені здалося десь між ПК та біглем. Треба ще слухати. А коли підключив через макміні + бігль, звук став ще точніше, але ще більше втратив вагу.

На черзі в мене порівняння бігля з фірмовим транспортом аля мікрорендю/сотм/кайн.
(Отредактировал 03-01-2022 в 02:06 ReAlien.)
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Выбор сетевого плеера (стримера) на замену ПК - ReAlien - 03-01-2022 01:57

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 5 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS