Допоможіть розібратись, чому на запису зникають інструменти.
Автор Сообщение
Doll Не на форуме
Ветеран

RE: Допоможіть розібратись, чому на запису зникають інструменти. / 16-01-2022 00:21
(15-01-2022 22:49)Cox. писал(а):  У вас в настройках выход стоит 4 канала? или что это там?

Попробуйте установить Аплеер и вывести через кернел стрим. поставте в опциях программы. (поставте опции в драйвере).

вот это то и подозрительно. что там в программе и как выводится непонятно (нам Cool ). или там все понятно? (рисуется?)
Через кернел стрім не працює, але через азіо Аплеєр ніяких гітар на 20 секунді не грає. Також спробував фубаром - так само, все як у здорових людей )))
Коротше кажучи, то Аудірвана щось вигадує, якщо нею через Таскам грати.
Фух, наче розібрались )

Тибетский Ламер
Так, я теж про таке чув, але в RME запевняють, що все з ес чіпом вони змогли звук залишити взагалі без змін. Та й прямих порівнянь його не знайшов. Послухаю як грає. Біса з Таскаму виселили, тепер можна спокійно рмє слухати Happy0196

avnflash Та я ж писав, що на стрімі з Тідаля те ж саме, хоча припущення цікаве ) Ну, головне, що розібрались. Винні встановлені, і будуть покарані )))

(16-01-2022 00:16)saltman писал(а):  Это сведение.
Elton John – Madman Across The Water (2004 Remaster) на рутрекере.
На пятиканальной записи действительно на 20-й секунде начинает играть.
На стерео - на 26.
Я с таким на Machine Head уже сталкивался, в многоканале больше инструментов играют.
А, тобто ви теж це чуєте?? Я тільки відписався, що все вирішилось ))
Але цілком можливо, що Аудірвана під таскам конвертує п'ятиканальний запис, а фубар з аплеєром ні. Незрозуміло тільки, чому з Тідаля теж на 20тій секунді грає...
(Отредактировал 16-01-2022 в 00:24 Doll.)

who lives forever anyway
Найти все сообщения

Выразили согласие: Cox.

Сообщения в этой теме
RE: Допоможіть розібратись, чому на запису зникають інструменти. - Doll - 16-01-2022 00:21

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS