Совместимость компонентов
|
Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран

|
RE: Совместимость компонентов / 13-06-2022 19:03
(13-06-2022 09:56)artshop писал(а): Один первый кабель в системе может решить что то....
Это начало пути....
Последующие сетевые важнее. Я описував вже, як один кабель може "стати" в систему, інший зовсім ні.
От були в мене всі силові Acoustic Zen, і останній Acoustic Zen - Gargantua II, з ритейлом біля 2к, чудовий дуже якісний кабель, який мав теж величезний позитивний вплив на мою систему. Мав до моменту підйому в міжблоках з ритейлу $500 до 850, потім 1250, потім 2,4к. І тоді він став просто все псувати, система хоч і була прозорою, але занадто яскрава. Также Gargantua II виявився з недостатнім басом, тепер я це зрозумів.
І коли мені колега приніс значно дешевший Voodoo Fire , ритейл $850, звук став значно кращий, зникла яскравість системи, але зявився інший негатив, перестало вистачати прозорості. Потім був Voodoo Black Diamond теж кабель який не задовольнив мене і врешті Voodoo Tesla, як на мене і мою систему, він мені дав все. Забрав всі негативи осибливо "цифрит"(як тут писали"дельта-сігми)  і значно покращав те чого в якійсь мірі не вистачало, а це і бас і "аналоговість"
З.І - Так що радити звичайно можна і навіть треба. Але вибір всж буде належати власнику з його "оригінальним" слухом/смакм і потребами "оригінальної" системи, тогож власника
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Совместимость компонентов - Vasiles - 13-06-2022 19:03
|
Пользователи просматривают эту тему:
|

|