Посоветуйте наушники
Автор Сообщение
stanley60 Не на форуме
Ветеран

RE: Посоветуйте наушники / 23-07-2022 08:43
(22-07-2022 19:36)alexo писал(а):  Но MassДроп не советую со всеми их ххх...
Дуже помилкова думка!
Маю HD600 і HD6XX(ще з перших, виготовлених в Ірландії. Купляв товариш в США, привозив він сам, тому за доставку я не платив. Мені обійшлись 200$)
Єдине, чим відрізняються від HD650 -- довжина комплектного кабеля не 3м, а всього лиш 1.8м з 3,5мм джеком замість 6.3мм (перехідник в комплекті), і чорний колір з темносинім відливом, а не вугільно-сірий . ВСЕ! Інших відмінностей просто немає!
Ретельно вислуховували і порівнювали вже прогрітими, більше 130 годин.
Непрогріті, зрозуміло, зовсім не вразили, тоді я через підсилювач підключив до тюнера, замотав у ковдри з подушками, і вони так майже тиждень тарабанили собі на пристойній гучності.
Аж тоді вони заспівали по-справжньому!
Порівнювали з оригінальними HD 650 десь 2015 чи 2016.року. Кажуть, вони відрізняються трохи від ранніх. Я не знаю, не мав змоги порівняти. З цими ми з товаришем різниці у звукові не знайшли ніякої.
А от з моїми HD600, десь 2010-2012 років різниця є у загальному тембральному "окрасі", якщо так можна виразитися. Та й то ці відмінності не катастрофічні -- загальний високий стиль Sennheiser впізнається відразу! HD600 дещо "світліші" тембрально. Я досі користуюся обидвома, бо не можу остаточно вирішити, котрі подобаються більше. Все залежить від настрою, погоди і т.д. )))
Можливо в massdrop не такий якісний пластик, чи велюр амбушюр -- не помітив поки що. Користуюсь активно вже четвертий рік, а стан -- як ніби щойно з коробки.
І ще одне. Можливо, легенда про те, що massdrop -- "не те пальто" пов'язана з тим що в неті багато хто прирівнює massdrop hd58x i hd600. Але насправді --отут НІ! Це різний клас! HD 58X -- максимум рівень HD 598. Ну, а це, зрозуміло, клас нижчий...
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Посоветуйте наушники - stanley60 - 23-07-2022 08:43

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 9 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS