Klipsch Cornwall отзывы владельцев
Автор Сообщение
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Klipsch Cornwall отзывы владельцев / 05-08-2022 02:04
Класика. Маки з КліпшУлыбка    

(04-08-2022 19:08)The писал(а):  Не було можливості поставити одразу довгий дріт,
кондюха у Крітса на кілька сходинок нижчі якістю.
Спробуйте попідставляти інших виробників.
В мене акустичний Hologram, він товщий як Satori . Тому рішення було власне таким. Якби я мав акустичний на 3м, то можна булоб попробувати до самого кроса в середину, але тоді прийшлось би велику діру робити в задній стінці, а так я використав дірки від кріплення старих терміналівУлыбка
На рахунок гірших кондерів, була цікава історія з моїм другом.
Він маючи Клипш KG 5,5 вирішив самостійно апгреднути кроси. Зв'язався ще тоді із Бобом (Боб до речі любив поговорити і дати безкоштовну консультацію) , той дав йому набір деталей і що де поміняти. Так ось колега подивився, що є кондери з таким номіналом, але значно дорожчі і вирішив не економити. Але зі звуком не вийшло. Ще раз зв'язався з Бобом, він послухавши що той поміняв, сказав що власне непотрібно було ті дорогі кондери. Колега зробив все по рекомендації і звук зявився Biggrin
На сьогодні в мене немає просто мотивації щось міняти, так як звук мене влаштовує на всі 100 Улыбка

(04-08-2022 19:34)Remontnik писал(а):  - это катушки индуктивности?
ХЗ. Від цього я дуже далекий Biggrin
(Отредактировал 05-08-2022 в 02:37 Vasiles.)

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Klipsch Cornwall отзывы владельцев - Vasiles - 05-08-2022 02:04

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS