Складові якісного мережевого стріму
Автор Сообщение
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 13-11-2022 20:02
(13-11-2022 18:51)Тибетский Ламер писал(а):  --- Ще недавно, ви вважали вершиною Teac NT505....
--- Але даючи поради "космічного масштабу і ..." ви забули врахувати, що в когось це може не спрацювати і викликати, як мінімум, нерозуміння - чому стільки галасу із нічого...
До чого тут "апломб" Мова про те чого можна досягнути на стрімі і тільки. Досконалість не знає меж.
На рахунок 505го, це дійсно апарат який вартує своїх грошей і він немає конкурентів у своїй цін категорії. Я і сьогодні від цього не відмовляюсь. Інша справа в якій обвязці і з чим він працює, а це вже дві великі різниці. І я завжди казав і продовжую казати, що 505й, особливо на доброму живлені з фільтром і силовим може задовольнити багатьох аудіофілів. І якщо подивитись на мої дописи, я завжди казав і знав, що 505й це слабка ланка. Вега це просто інший рівень.

Чому поради "космічного рівня" ? Улыбка Це основи у досягненні звуку зі стріму. Якщо якийсь елемент з ланки буде недостатнім, про звук можна забути. І так, все буде ще залежати від умов того , хто наважиться будувати таку систему. Від провайдера, від кількості паразитарних складових в інет кабелі. От тоді можливо і доведеться будувати "чистий" і брудний" берег. А це додаткові витрати. Мені це як виявилось, не потрібне.
І кого я змушую це робити ? Звичайно нікого, кожен вибирає свій шлях, я свій вибрав і реалізував , може навіть і продовжу дореалізовуватиУлыбка
Інші дострімні шляхи я вже пройшов і повертатись на стару дорогу намірів немаю!
Party0012

(13-11-2022 18:26)zick писал(а):  ---Пишет инженер чуть выше:
----Вы думаете, провайдеры, как и вы, поставили супер линейные блоки питания на своё обрудование?
На превеликий смуток, інженери в основній своїй масі не розуміють що таке звук. І причиною цього є якраз їхні " інджинерні знання" ! Wink

Провайдер провайдеру, не рівня Улыбка
(Отредактировал 13-11-2022 в 20:07 Vasiles.)

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Складові якісного мережевого стріму - Vasiles - 13-11-2022 20:02

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 39 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS