Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео".
Автор Сообщение
DriverFirst Не на форуме
Ветеран

RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". / 21-11-2022 18:54
(21-11-2022 16:30)rotla писал(а):  я не зустрічав AV-ресиверів, якi гарно грають музику, що 2.0 що 5.1.
В мене немає порівняльного досвіду, тому й цікавлюсь, чи є це якоюсь закономірністтю чи випадковісттю.
Саме цікаве, що псують звук саме процессори обробки й комутації. Вихідній каскад зроблено достатньо добро. Сім каналів на діскретній елентній базі. Але дуже щільна компоновка та деякі конструктивні рішення мабуть не дозволяють вижати з цього щось більше. Гучність регулюється електронним чином, маршрути проходження сигналів не оптимізовані, силовий трансформатор потужний, але ємність конденсаторів у блоці живлення недостатня (8200мкФ на плече).
Але мій саморобний підсилювач має ще скромніші компоненти, але при цьому демонструє набагато кращі характиристики. Тому вважаю, що якщо можливо десь придбати подібний ресівер й несправному стані (в них доволі часто виходять з ладу саме процессорні плати), то на базі силових компонентів такого ресівера можливо створити добрий підсилювач. Викинути усяку електронну обробку звука.

Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Використання AV-ресиверів в якості підсилювачів для прослуховування "стерео". - DriverFirst - 21-11-2022 18:54

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS