Инновации Synergistic Research.
Автор Сообщение
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Инновации Synergistic Research. / 30-11-2022 09:04
(30-11-2022 06:50)t.800 писал(а):  что тяж.мет будет играть и без всех этих инноваций..он и раньше без них играл.
А знаете почему значительно лучше...нужно же как-то оправдать вложенные финансы.
Где будете использовать..?
Олег, а це нічого якщо я Вам скажу, що Ви дуже і дуже помиляєтесь. Але це так виглядає з моєї дзвіниці, може з Вашої, це все по іншому. Але факт залишається фактом тяж на добрій системі грає куди ліпше ніж в поганій. Зрештою це моя думкаParty0012
Підсилювач, акустика, джерело і звичайно кабелі, без них, якісних, гроші на вітерУлыбка
Оправдання, ні ну це вже смішно. Я ніколи не беру, те що мені не подобається і те що коштує захмарно. Якщо взяв, це щось можна повернути.
Запобіжник піде в мережевий плеер Vega G2, до речі я мав рівно місяць що міг плеєр повернути , якось розкажу у своїй гілці про стрім.

(29-11-2022 22:53)artshop писал(а):  2. Як будуєте Ви?
Що подобається з того і "ліплю" Улыбка
І так звичайно шукаю де щось продається на дурнячка. На Мак в доброму стані, практично "безкоштовно" чекав 1,5р Biggrin
До речі, не "копаний" який пройшов тех огляд у фірмовий майстерні Мака . Колись дійсно вміли робити невбиваємі апарати.
(Отредактировал 30-11-2022 в 09:11 Vasiles.)

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Инновации Synergistic Research. - Vasiles - 30-11-2022 09:04

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 24 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS