Рейтинг темы:
  • Голосов: 21 - Средняя оценка: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Аудиофильские системы Киева.
Автор Сообщение
quadrokot Не на форуме
Старый Кукадос

RE: Аудиофильские системы Киева. / 21-02-2023 14:16
Нещодавно мені випала нагода побувати у Костянтина (serg6Cool, досвіченого аудіофіла, який налагоджував власну аудіосистему в новому приміщенні. Як людина, яка цінує високу якість звуку, я був радий побачити, як зміниться подача в Кості.

Коли я приїхав у гості,я не вибирав своїх улюблених треків, і як тільки музика почала грати, я зрозумів, що якість звуку стала набагато кращою, ніж раніше.

Як завждиAshamed0002, я виявив, що басу мені не вистачає в початкових налаштуваннях, але Сергій зробив кілька швидких коригувань, і різниця була відразу помітна. Бас став набагато помітнішим, і це додало абсолютно нового виміру музиці. Звук був чистим і збалансованим, акустичні системи створювали насичену звукову палітру..

Що мене справді вразило, так це феноменальна сцена та локалізація інструментів. Я чітко чув кожен інструмент, і мені здавалося, що гурт був у кімнаті зі мною. Звукова сцена була широкою та глибокою, а поділ між різними елементами музики був чудовим. Я міг заплющити очі й майже відчувати, як музиканти грають переді мною.

Загалом я був справді вражений аудіосистемою, яку встановив Костянтин. Було зрозуміло, що він глибоко розумівся на аудіотехнологіях і знайшов час, щоб переконатися, що кожен елемент працює бездоганно. Музика звучала фантастично, і я із задоволенням слухав її декілька годин.

Підсумовуючи, мій візит для прослуховування аудіосистеми Кості був чудовим досвідом. Покращення якості звуку було помітним, і я був особливо вражений сценою та локалізацією інструментів. Досвід Костянтина та увага до деталей стали чудовим доповненням якості аудіосистеми, і я вдячний за можливість відчути це.
P.S. Пост проплачений зацікавленими особами.
Tongue0011

Вивчаю ноти.
Найти все сообщения

Выразили согласие: oleg2566 , t.800 , satory , Тибетский Ламер , energa , serg68 , эполитт , Igor65 , alex0665 , vd-two , bigun02 , urdos , kakasik_2006 , Alex Kay , parasound , Вадимыч , doom , Karp , Andrey-1973 , bylujnik

Сообщения в этой теме
RE: Аудиофильские системы Киева. - quadrokot - 21-02-2023 14:16

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 21 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS