Кабельная тема.
|
Автор |
Сообщение |
serapion1984
Ветеран

|
RE: Кабельная тема. / 13-03-2023 13:01
(12-03-2023 20:27)serg68 писал(а): https://hi-fi-forum.net/shop/view/20441
Кабель незрозуміло класний за свої гроші. Не рекламую!))) Просто користуюся в системі на роботі і отримую задоволення.
З приводу теми. Тут актуально торкнулися питання яким інструментом твікати звук умовно лінійним (джерело, підсилювач), нелінійним (акустична система,, кабеля), непередбачувано нелінійним (розташування АС, кімната, опора для АС і т.д.).
Згоден, чим далі від лінійного тим ефект більш відчутний АЛЕ менш передбачуваний.
Наприклад, часто буває якщо підсилювачі за 2 тисячі і за 20 тисяч зроблені інженерно грамотно, якісно, по схожій схемі підсилювання, використовуючи той же принцип РГ то різниці на 18 тисяч почути буде в однакових умовах досить проблематично.
З іншого боку нелінійні твіки. Поставиви АС на керамічні ізолятори (приклад - фініте елементс), поставив на амортизуючи ізолятори (приклад - ізоакустікс), поставив ша шипи, на дерево, на гранит і так далі. В кожному випадку звук буде змінюватися ЗНАЧНО виразно.
Цим "трішечки" користується маркетингова складова виробників кабелів. Тому і виникає питання "підібрати". Хтось негативно до цього ставиться, хтось позитивно, я ставлюся як до дійсності. Кабель може сильно впливати, я це просто враховую. Хочу граюся з цим, хочу не граюся. Але не звинувачую я в дійсності ані маркетологів виробника, ані продавців кабелів. Будь яка ніша варіативності якості продукту створює пул для роботи маркетингу, це нормальне явище.
Підпис на стадії переродження..
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|