Нужна помощь в подборе компонентов для 3-полоски Open Baffle
Автор Сообщение
SVS Не на форуме
Ветеран

RE: Нужна помощь в подборе компонентов для 3-полоски Open Baffle / 03-04-2023 09:20
Я колись, доволы давно, задався метою зробити дипольну акустику, але щоб працювала від одного лампового однотакта, була всеядною до музичного матеріалу і не потребувала милиць у вигляді DSP, сабвуферів чи чогось подібного. Крім того, ще однією вимогою буоа можливість розміщення пари таких АС у звичайній увартирі.
Після експериментів від конструкції у вигляді щитів відмовився, для 40 Гц НЧ габарити мали бкти неприйнятними, був прийнятий варіант відкритого ящика.
Як виглядає акустика, яка зараз працює у мене, видно на фото. Зміни є, двічі я міняв пищалки, зараз використовується Бейма з чутливість 96 дБ, ця заміна зробила практично лінійною АЧХ в діапазоні 40...20 000 Гц. Фільтри першого порядку: одна індуктивність і два конденсатори.
Вартість динаміків в районі тисячі дол.
Звучання можна приїхати послухати, Вінниця це не такий вже далекий світ.

(Отредактировал 03-04-2023 в 09:22 SVS.)
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Нужна помощь в подборе компонентов для 3-полоски Open Baffle - SVS - 03-04-2023 09:20

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS