Нужна помощь в подборе компонентов для 3-полоски Open Baffle
|
Автор |
Сообщение |
WarrenBaffle
Постоялец
|
RE: Нужна помощь в подборе компонентов для 3-полоски Open Baffle / 03-04-2023 19:44
(03-04-2023 18:18)artshop писал(а): .... але є там тонкощі...
НЧ з Qts 0,2.
Я власне зареєструвався на форумі та створив тему, щоб в цих тонкощах розібратись…
Стосовно Qts НЧ. Я вказав динаміки, на які попередньо впало око. По всім параметрам вони підходять для дипольного оформлення, але в той же час я відкритий до критики і альтернативних варіантів.
Розумію, що ви з Вадімичем не в ладах, але він же і не нав‘язує мені нічого. Він просто запропонував послухати свою систему…
В ролі наставника в мене є дуже компетентна людина в hi-end, з якою я познайомився в минулому році і чиї поради для мене є референсними. Також на днях познайомився ще з одним форумчанином, в чиїй компетенції сумнівів не маю. Так що правильні фінальні рішення є з чиєю допомогою прийняти. Вірю, що ці люди допоможуть мені не стати ошуканим через брак знань.
Ну а на рахунок всіх інших, я завжди відкритий до спілкування, пропозицій, критики і просто нових знайомств)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Нужна помощь в подборе компонентов для 3-полоски Open Baffle - WarrenBaffle - 03-04-2023 19:44
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|
|