Кабельная тема.
|
Автор |
Сообщение |
moeller
Ветеран

|
RE: Кабельная тема. / 04-04-2023 22:24
При обміні вінілу з одним меломаном який перекочував в аудіофіли він прийшов з своїм фонокоректором і кабелем вартістю в хороший вініловий програвач . При порівнянні його кабеля з звичайним добротнім , він сам навіть різниці не почув  Я йому каже в чому може бути причина? А він мені , що потрібно щоб на дивані була накидка шкіряна , де сидить слухач, колонки сам я і не зрозумів як повинні бути розставлені , і обовязково між диваном і вікном , навпроти крайньої колонки має бути прикріплена штора , як в душі щоб ділила простір прослуховування  Якщо кабель себе не розкриє , тоді при впевненості в його перевазі можна це побачити на звукових приладах за допомогою осцилографа . І будь мудрий  Може Василь щось добавить або поправить його 
P.S. Забув , коли я списав чому в нього новий попередник підсилення ламповий , це стара технологія , він це нова технологія і гарно виглядає . А для чого купив сучасну вініловий апарат з зовнішнім двигуном , тим паче вініл це забута в 90-і тема , він в відповідь : скажу чесно тепер це модно , а тріски пластинки мене дуже нервують  От такі бувають аудіофіли.
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Кабельная тема. - moeller - 04-04-2023 22:24
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|