Акустика USHER
|
Автор |
Сообщение |
IZ SELA
Ветеран

|
Re: Акустика USHER / 28-10-2007 01:46
Люди, мо кому цікаво поглянути як виглядають USHER? Дак на виставці Dream HOUSE у Києві "Мелодія" їх показує, але не вмикає. Нібито там є вся V- та 6-серії. Із полчників: 708 - жовтий лак, 729 і 719 (якщо не помиляюсь що до отанньої).
Мав каротеньку нагоду почути цю акустику в Києві в Будинку Меблів, що на Дружби народів. Отак як у ценральний вхід зайти, то одразу на право, а там біля плазмових "модних" моніторів їх і розгледіте. В наявності (ще до виборів) там були X-708, СР-6371 і СР-6311 скомутована з ламповим підсилювачем і DVD-SACD програвачем. На моє прохання увімкнули якийсь, мабуть, тестовий диск з спокійненькою музичкою. Загальне перше коротке враження від звучання - приємне! Зацікавило! Здалося м`яким і затишним. Але далі стримаюсь від коментарів, бо малий досвід і "совість" не дозволяють. (Та ще й муз-матеріал не знайомий мені був, і торгівельний зал - не кімната для прослуховування). Полочник X-708 - не під`єднали, хоча у можливості приїхати і прослухати зі своїм "металобрухтом" не відмовили...
...А воно ж, ото так хочеться взяти колоночки у свою оселю і спокійненко, неспіша, послухати саме свої улюблені пісеньки  ...
А тепер може хто із товариства "ушер-шанувальників" мені дещо підскаже? Справа в тім, що якщо я і визрію на придбання акустики, то це будуть полчники. (Моя проблема мабуть традиційна: або напольники, або розлучення  ) А басу хочеться! І оскільки шановний пан Vitos говорить про "напольний бас" 729 і їхню детальність інтригує ця модель. Засмучує її "темне" дерево  . І хоч на сайті виробника є варіант із світлого, на виставці чолов`яга із мелодії сказав: "В каталаге тока такой цвет". А в мене меблі - бук, компоненти - сірі(світлі). А головне, стоятимуть вони в мене не по "людцьки" на стійках, а на тумбі 10-12см до стіни - впритул майже. Боюсь густиме!
Ве-718 - світленькі "гламурьні" в асортименті можливі. (По журналам красуються). І щілинний порт "фазика" - спереду. А тільки басу мабуть буде по менше, і що воно за звір такий берилієвий? Чи не буде від металевих високих "сірка з вух випадать", бо у мене ще й голий ламінат без килимів, та й стіни без "пилоуловлювачів". Кімната - 18м.кв...
Ото таке...
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
Re: Акустика USHER - IZ SELA - 28-10-2007 01:46
|
Пользователи просматривают эту тему: 5 Гость(ей)
|

|