Градо против Сенхов интересует многих. Почему бы не обсудить в форуме?
|
Автор |
Сообщение |
полковник Потехин
Постоялец
|
Re: Градо против Сенхов интересует многих. Почему бы не обсудить в форуме? / 29-10-2007 16:18
(29-10-2007 05:17)IZ SELA link писал(а):\"Градо против Сенхов\" мені здалися ще біль \"безбасними\" і аж занадто яскравими. Нацикають, насвистять, закидать вуха колючими детальками за 15хв. так, що за годину не повитрушуєш. (Це мабуть старість, бо у 7-мому класі на магнітофоні \"Весна 212\" я полюбляв викручувати саме ВЧ. ) Але фізична присунтість їх на голові дуже комфортна - їх практично не віддчуваєш! Комусь із присутніх подобались біль молодші моделі, а мені \"тупо\": чим дорожчі - тим краще бо в них басу більше і таким чином встановлювалась хоч якась \"частотна справедливість\". Врешті-решт, ото на GS 1000 я призупинився.
градо 1000 расхваливал на днях один наймовод на русском форуме, с техникой от найма.
поэтому на выставке схватил я эти градо - а они звучали катастрофически, с дико режущими вч, я был шокирован, через пару минут слушанья то-ли уши привыкли, то-ли звук стал помягче, но я выключил это издевательство, спускаться вниз по линейке не было желания.
вероятно, пинать надо люкстоновцев - градо работали от усилка проджект размером меньше пачки элэма.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
Re: Градо против Сенхов интересует многих. Почему бы не обсудить в форуме? - - 29-10-2007 16:18
|
Пользователи просматривают эту тему: 5 Гость(ей)
|
|