(05-11-2007 19:11)k417 link писал(а):Порция инфы сьедена. Ветку можно закрывать.
Всем спасибо.
Да дайте ж простій людині слово сказать!
По-перше: вітаю всіх з першим снігом! (В Києві, і ще де він там в кого випав?). То ж, від нині, до підбору шкарпеток ставтеся з особливою ретельніс-тю!
![Улыбка Улыбка](/images/Smileys/smiley.gif)
По-темі:
Приклад 1). Оце надавно дружбану-"металюзі" на радіоринку вишукав б/у підсилювач (ресивер) Піонєр ...777 початку 90-х. Потужний апарат, впевнено і розбірливо "молотить" "бочкою" і бас-гитарою, але це все з відключеними ВЧ, НЧ, балансом. Без отієї "чарівної кнопочки" слухати ні секунди, не можливо!
Приклад 2). Не минуло і 2-х років, як "дотумкав" я у своїй автомагнітолі "Defeat off" активувати. І явився мені перед лобовим склом audioобраз краси не земної!!! До нині не чуваний, і зовсім не бачений, але такий живий!... ...оце якби ще авто-динаміки пристойно акустично оформити... але це інша тема. В домашньому audio все простіше - тут готові рішення по акустиці пропонують, тільки слухай, думай не спіши...
(05-11-2007 17:01)k417 link писал(а):Вот и я снова на второй круг повышения пошел. Чуть было МА бронзы не купил, так нет вот ВитОс, ушки...ушки...
Самому не терпиться послухать "ушки...ушки..." - да все ніяк... А з "МА бронзи" ви мабуть швидко виростете. Вони може й, на свої гроші не погані, але як я тембри своїм В2 не крутив - не помогло. А це вчора від тещі привіз їх, уже на підсилювачі без тембр-блока слухав-слухав, слухав-слухав, а мені вже вони не помагають. (хоча вокальчик у них такий нічогенький)...