Кабели из никеля. Ваше мнение?
Автор Сообщение
TarasBoolba Не на форуме
Ветеран

RE: Кабели из никеля. Ваше мнение? / 31-10-2011 23:28
(31-10-2011 22:44)VictorV писал(а):  назовите мне хоть одну признанную акустическую легенду из бетона и я извинюсь и впредь буду внимать с почтением любой чуши, которую вы здесь напишете в будущем.
Признану ким? Вами? Важко спілкуватись з людьми затиснутими в рамки рекламних проспектів та маркетингових канонів. Ви хоть на секунду подумате скільки буде важити акустика відлита з бетону, 3 товщиною стінки бодай 10см.. Це економічно недоцільно. Хомячки прекрасно купують с пареру пресованого.. Хоча серед маси є і цікаві конструкції http://www.6moons.com/audioreviews/ocell...lia_2.html але того все менше і менше.. трудоемко роботом не робиться... можу знайти, а нашо? На вашу "особисту думку" мені плювать з високого горба. Я висловлюю свої думки.. і доречі ні накого не наїзжаю.. ви не вперше намагаєтесь мене піддіти, виходить то у вас недуже.. але впертості вам не займати Улыбка троль? чи форумний вояка? А ше якшо подивись на кількість ваших постів..
(Отредактировал 31-10-2011 в 23:31 TarasBoolba.)

погодь жена в интернете ктото не прав :)
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Кабели из никеля. Ваше мнение? - TarasBoolba - 31-10-2011 23:28

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 13 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS