Ampearl - усилители ламповые , сделанные в Украине
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
|
|
Ankor
Ветеран

|
Re: Продам усилитель Ламповый. / 11-11-2009 14:23
Vad1
Вадим, Вы правильно поняли, продукция Ampearl моя. В Киеве ламповый усилитель ТА-1030 можно прослушать у Andrew_foto, тел.80672449040, новый гибридник РА-1050 я привезу в Киев в 20 числах ноября, и будет находится у моего знакомого, у которого его можно будет и послушать. Новый вариант лампового усилителя в работе, в декабре будет готов, цена 550у.е.
Планы на будущее есть, но пока рано о них говорить, хочу сделать то, что у меня есть, а потом браться за новое.
|
|
|
|
|
|
|
Макс
Ветеран

|
|
|
|
|
Макс
Ветеран

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vad1
Ветеран

|
|
|
|
|
vadimd
Ветеран

|
|
|
|
|
Александр Карелин
Ветеран

|
Re: Ampearl - усилители ламповые , сделанные в Украине / 12-11-2009 14:54
а фотки внутренностей уже где-то были?
"Порицания достойны родители, не желающие воспитывать своих детей в строгих правилах. Прежде всего они строят свои надежды, как и все прочее, на честолюбии. Затем, торопясь скорее достичь желаемого, гонят недоучек на форум, и красноречие, которое, по их собственному признанию, стоит выше всего на свете, отдается в руки молокососов." Петроний
|
|
|
|
|
AxlRoss
Ветеран

|
Re: Ampearl - усилители ламповые , сделанные в Украине / 12-11-2009 15:52
перевел, насколько разрешил мой польский
Плюси: Звучання з іншого цінового сегменту, гібридна комбінація з чудових барв лампи і динаміки транзистора
Проти: відсутність ДУ, відсутність упаковки, немає специфікації, в загальному, ціла угода (покупки від дистриб`ютора трохи по "підпільному" )
Відгук: я вирішив писати відгук після 5 місяців використання підсилювача. Тоб-то пишу після тривалого часу, тим більше, що вже продав його.
Підсилювач підказав мені колега, який був зачарований звуком N-Audio Audio Show 2008. Я був тоді на стадії пошуку чогось, що розкриє мою акустику Phoebe II. Проби з Audiolab 8000S, Denon PMA 1500 А.Е., HK 990 спонукали, що я був що раз більш сумний. Я вважав, що це неймовірно, що підсилювачі з такими «рецензіями» - грали так погано: SUCHOTNIKI POSPOLITE. Коли я приніс додому гібридних N-Audio: я знав, що він залишиться. Незважаючи на недоліки: відсутність ДУ, тестів в пресі, навіть дистриб`ютор не надав інструкції або оригінального упакування. Але звук себе захистив. Поєднання з Phoebe II виявив синергетичний ефект. Згідно мене - супер.
ВЧ: блискуча, звучаща, лагідна і не дуже агресивна
СЧ: найсильніша точка - заповнена, гарні барви, чудовий вокал
НЧ: динамічний, повний "м`яса", а не контурований, але й не округлий
Звучання цільне, чудово стереофонічне і динамічне, локалізація виконавців на сцені, теплий, музичний - відмова в сухій стерильності, в напрямку солодкого згущення повітря і простору.
Потужність - 40W на канал. Це була причина, з якої я був змушений, з гіркотою в серці, продати його.
Він би не контролював бас в Usherach CP 6371 які замінили Phoebe II
Досі я не знайшов наступника для нього. Я порівняв його безпосередньо з іншими підсилювачами, навіть неодноразово дорожчими. Що стосується мене та інших учасників прослуховування: виграв рішуче, хоча це здавалося малоймовірним. "Переїхав" в т.ч.: моноблоки Audiomatusa 500, якісь перероблені "тюнінговані" лампи Music Angel, ламповик Audio Research VSi55 (неймовірно), Krell KAV 300i (Krell, було багато переваг: Культура звуку, динаміка, детальність - але барви і загальне задоволення від прослуховування - поразка ).
Для бюджетної інсталяції на початку - цей гібрид перевищить всі очікування з надлишком. Я рекомендую!
Підсилювач: N-audio Ampearl PM-1040
Джерело: Creek Classic CD
Акустика: Usher CP-6371, AA Phoebe II
Міжблок: Cardas Crosslink 1l
Акустичний: Audioquest Bedrock
(Отредактировал 14-02-2015 в 14:45 #1.)
|
|
|
|
|